Sygdom

HEDEHUSENE & FLØNGS PRIVATE PASNINGSORDNING

BØRNESTUEN

SYGDOM

Vedr. barnets sundhed og Sygdom: Når børn kommer i pasningsordning, skal de være raske. Det vil sige, at de skal kunne følge dagligdagen såvel inde som ude.


Vores udgangspunkt er, at barnets behov altid skal komme i første række. Barnets sundhed og sygdom skal ses, som et fælles ansvar mellem hjemmet og pasningssted.

Syge børn skal ikke være i pasningsordning og skal hentes hjem. 


Når børnene er i pasningsordning, er det vigtigt, at der er sundt at være. Hedehusene og Fløngs private pasningsordning følger Sundhedsstyrelsens vejledning om smitsomme sygdomme og forholdsregler.


En hovedregel er, at syge børn ikke må komme i pasningsordning med en smitsom sygdom og først må komme igen, når det ikke længere smitter. Barnet skal være rask og kunne deltage i de aktiviteter, det plejer uden at kræve særlig pasning. 


Hvis jeg skulle blive syg, (hvilket heldigvis er yderst sjældent) kontakter jeg jer hurtigst muligt. I skal selv sørge for pasning af jeres barn. Jeg kan oplyse at jeg har haft en enkelt sygedag siden opstarten af Hedehusene og Fløngs Private Pasningsordning januar, 2014.   

 

Hedehusene og Fløngs private pasningsordning (find os på Facebook)


KONTAKT: Jette Svejgaard - Møllevej 25 - 2640 Hedehusene - Tlf: 60150434 (bedst imellem kl. 12:45 - 14:00) - Email: boernestuen@gmail.com

PRIVAT PASNINGSORDNING


Den samme voksen


Trivsel, udvikling og læring

Pasningsordningen er godkendt af Høje Taastrup kommune, som også fører tilsyn


HAR DETTE FANGET DIN INTERESSE ? DEL GERNE.Opskrivning via Boernestuen@gmail.com